Δαγρές | Σχετικά με εμάς
443
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-443,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία μας

H εταιρεία ΔΑΓΡΕΣ εξειδικεύεται στην διανομή εμφιαλωμένου νερού, εμπορία φίλτρων νερού και εξειδικευμένων ποτών και κρασιών. Η εταιρεία ΔΑΓΡΕΣ με δύο καταστήματα σε Αθήνα και Κρανίδι είναι η μοναδική στην Ελλάδα που μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα, να επισκευάσει και συντηρήσει όλους τους τύπους θερμοψυκτών.

Η εταιρεία κάνει διανομή εμφιαλωμένου νερού δυναμικά από το 2006 με την υποστήριξη των Νερών Κρήτης σε όλη την Αργολίδα και συνεχίζει να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μέχρι σήμερα. Γίνετε κι εσείς μέλος του δικτύου εξυπηρέτησής μας και ζητήστε μια προσφορά για θερμοψύκτη νερού για να απολαμβάνετε συνεχώς στιγμιαίο ζεστό ή παγωμένο καθαρό νερό στο γραφείο και το σπίτι σας.

Η Φιλοσοφία μας

Οι πελάτες μας και οι ανάγκες τους κατέχουν για εμάς πρωταρχική θέση. Η τελειότητα στην λεπτομέρεια, την ποιότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αποτελούν άμεσες προτεραιότητές μας.
Αφοσιωμένοι στο αποτέλεσμα, την άνεση, την ασφάλεια και την διάθεση των καλύτερων δυνατών επιλογών για κάθε πελάτη μας, διαθέτουμε εκείνο τον συνδυασμό του επαγγελματισμού και της τεχνογνωσίας που θα εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε σας ανάγκη.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Συνεργαστείτε σήμερα με την εταιρεία DAGRES, και διαπιστώστε την πληθώρα των λόγων για τους οποίους οι πελάτες μας εμπιστεύονται την εξειδίκευσή μας.


Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα απαντήσουμε άμεσα